کنترل مداوم مواد غذایی به خصوص پاتوژنهای میکروبی از اهمیت ویژهای برخوردار هستند. افزایش سرمایهگذاری و تولید حسگرهای جدید جهت استفاده در صنعت مواد غذایی اهمیت این موضوع را به خوبی نشان میدهد. سادگی، کوچکی و پاسخدهی سریع نانو حسگرها در تشخیص پاتوژنهای میکروبی این امکان را میدهد که در هر مرحله از شبکه توزیع غذایی از زمان تولید محصولات کشاورزی و دامی تا فراوری، بستهبندی، نگهداری و مصرف مواد غذایی آلودگیهای میکروبی احتمالی شناسایی شوند. این نانو حسگرها علاوه بر افزایش وضع سلامت جامعه، از هدر رفتن مواد غذایی نیز جلوگیری میکند.