اجلاس جهانی نوآوری، در تاریخ 5 مهر 1396 در کشور دبی برگزار خواهد شد.
این اجلاس، بستر مناسبی برای کسب، انتشار و انتقال دانش همچنین شبکهسازی است. این رویداد، ذینفعان حوزه نوآوری را گرد هم آورده و فرصت مناسبی برای:
به دست آوردن بینش از طریق شرکت در سخنرانیهای خبرگان صنایع مختلف؛
تبادل ایدهها، چالشها و فرصتها در پنلهای تخصصی؛
برقراری ارتباط، تبادل تجربیات و آشنایی با مشتریان و تأمینکنندگان در زمان استراحت؛
یادگیری از سهامداران بزرگ صنایع و داستان موفقیتهای آنها با شرکت در ارائه موارد مطالعاتی.
این اجلاس در چند بخش اصلی برگزار خواهد شد:
سخنرانیها
پنلهای بحث و گفتگوی تخصصی
کارگروه
جایزه نوآوری خلاق
نمایشگاه
جایزه نوآور خلاق
این جایزه به افراد و یا استارتآپهایی تعلق میگیرد که سعی در بهبود و تغییر دنیا را دارند. این افراد بایستی ایدهها و یا نمونههای اولیه محصولات خود را ارائه دهند. برنده این جایزه بایستی دارای ایده و یا نمونه اولیه قابلاعتماد و با پتانسیل تجاریسازی باشد. برنده از حمایت و پشتیبانی انکیباتورهای نوآوری بهره خواهد برد.
6 حوزه اصلی نوآوری در بخش جایزه وجود دارد که برنده هر یک از این حوزهها، از تسهیلات و جایزه بهرهمند خواهد شد. این حوزهها عبارت است از:
نوآوری در آموزش
نوآوری در سلامت
نوآوری در خردهفروشی
نوآوری در رشد کسبوکار
نوآوری در پایداری
نوآوری در کالاهای عمومی
ارائه محصولات و خدمات
اجلاس نوآوری 2017، بستر مناسبی برای ارائه محصولات و خدمات شرکتها بهمنظور دستیابی به مشتریان و همکاران بالقوه است. سه حوزه اصلی برای ارائه شرکتها در نظر گرفته شده است که هر شرکت بایستی متناسب با توانمندیهای خود، برای آن برنامهریزی نماید. این حوزهها به شرح زیر است:
1. توانمندسازی فناوری
این حوزه شامل شرکتهایی است که به نوآوران کمک میکنند تا به اهداف خود دست یابند. سرمایهگذاران، بانکها، ارائهدهندگان زیرساخت و شرکتهایی از این قبیل، جزو این حوزه هستند.
2. آینده هوشمند
شرکتهایی که بر روی مرز نوآوری حرکت میکنند و بر روی فناوریها و محصولهای جدید تمرکز نمودهاند. این حوزه مشتمل بر اینترنت اشیاء، فناوریهای سبز، فناوریهای پوشیدنی، big data، رایانش ابری و سایر مواردی از این قبیل است.
3. ارائهدهندگان خدمات
شرکتهای ارائهدهنده خدمات و ابزارهایی که توزیع فناوری را تسهیل میکند، در این حوزه قرار میگیرد.