شتابدهنده دارویی ماد با همکاری چالشهای فناوری و نوآوری (اینوتن) چالش ساخت داروهای ضد گلوکوم بر پایه فناوریهای نوین دارورسانی را برگزار میکند. شرکتکنندگان باید حداکثر تا ۲۰ آذرماه ۱۴۰۰، طرح مفهومی خود را در چارچوبی که در اختیار آنها قرار گرفته است، مدون و سپس از طریق سامانه بهصورت آنلاین ثبت نمایند.
در پایان مرحله اول طرحهای دریافتی در کمیته داوران ارزیابی شده و در نهایت، شرکتکنندگان برتر (اعم از فرد یا گروه) جهت ساخت نمونه آزمایشگاهی از طرح خود وارد مرحله دوم چالش خواهند شد. برگزیدگان مرحله نخست، پنج ماه فرصت خواهند داشت تا ضمن تکمیل مستندات فنی و اقتصادی طرح خود، یک «نمونه آزمایشگاهی» مطابق با طرح اولیه خود را طی مرحله دوم ارائه نمایند. در پایان مرحله دوم جهت انتخاب طرح برتر، مستندات فنی و اقتصادی و نیز نمونه آزمایشگاهی ارائه شده از سوی هر شرکتکننده توسط هیات داوران ارزیابی و برنده نهایی معرفی میشود.
نکات مهم درباره طرحها:
- طرحهایی که رویکرد علمی داشته باشند و همزمان از نظر کسب و کار نیز دارای توجیه باشند در اولویت پذیرش بالاتری قرار میگیرند.
از لحاظ بازار و کسب و کاری، طرحها باید توجیه داشته باشند. (ساختار هزینه و درآمد به همراه نوع مشتریان و حجم بازار مخاطب در سال مشخص شود.)
دارا بودن تیم با انگیزه و متخصص و همچنین توانمند
بازار هدف و مشتریان مناسبی برای آن محصول وجود داشته باشد. -
چالش نوآوری: ساخت داروهای ضد گلوکوم بر پایه فناوریهای نوین دارورسانی