بر اساس مصوبه هیئت مدیره شرکت نفت و گاز سرو، مهندس امیر هومن کریمی وثیق سکان مدیریت این شرکت نانوفناور را به دکتر حجت نظری واگذار کرد.
مهندس کریمی وثیق با 12 سال مدیریت بر شرکت نفت و گاز سرو (از شرکتهای برتر تولیدکننده نانوکاتالیستها و نانوجاذبهای پیشرفته ایرانی) و تلاش موثر خود در این مجموعه، موجبات رشد و ارتقاء این مجموعه را فراهم نموده و در سایه تلاشهای ایشان شرکت به موفقیتهای بزرگی در داخل و خارج از کشور دست یافته است.
نفت و گاز سرو، با مدیریت کریمی وثیق به جایگاه مهمی در عرصه نانوکاتالیست کشور دست یافت و در آخرین رخداد پیش از مراسم تودیع، در رویداد ایران نانو 1403، بهعنوان شرکت برتر نانوکاتالیستی در عرصه صادرات، از سمت دبیر ستاد توسعه فناوریهای نانو ومیکرو جایزه صادراتی فناوری نانو سال را دریافت نمود.
با توجه به ویژگیها و تجارب گذشته و انتخاب هیئت مدیره سرو، دکتر حجت نظری به عنوان مدیرعامل جدید شرکت انتخاب و جلسه داخلی تکریم و معارفه در روز شنبه 26 آبان ماه جاری و در حضور هیئت مدیره شرکت برگزار شد. همچنین مراسم سرو ماندگار برای تودیع و معارفه مدیران سرو، روز 6 آذر با حضور مدیران و صنعتگران سرو برگزار شد.
گفتنی است که حجت نظری پیش از این، مدیرعامل پاسارگاد در علسویه و مدیر عامل شرکت عملیات غیر صنعتی پازارگاد و رئیس شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس بوده است.
شركت دانشبنیان توسعه صنايع نفت و گاز سرو (نفت و گاز سرو) با مشاركت بخش خصوصي و سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (IDRO) در سال 1383 شروع به فعالیت نموده است که از آن زمان تا کنون در زمينههای تحقيق و توليد انواع نانوکاتالیستهای صنايع نفت، گاز، پتروشيمي و صنعت فولاد و نیز طراحی و اجرای واحدهای GTL (تولید نفت مصنوعی) موفقيتهاي چشمگيري كسب نموده است. این شرکت تاکنون توانسته است تمام نانوکاتالیستهای مورد استفاده در فرایند تولید متانول، آمونیاک، اوره و کاتالیست تولید گاز اتیلن در صنعت پتروشیمی و کاتالیستهای مورد استفاده در تولید گاز هیدروژن در صنعت پالایشگاهی و نیز نانوکاتالیستهای صنایع پاییندستی برای تولید متانول به فرمالدهید و نیز نانوکاتالیستهای مورد استفاده در صنایع فولادسازی برای تکنولوژیهای PERED و MIDERX را تولید کند.
شرکت نفت و گاز سرو بعنوان یکی از موفقترین شرکتهای دانشبنیان کشور شناخته میشود که با نقشآفرینی در صنعت نوین نانوکاتالیست در ایران، باعث شده است تا ایران در جمع تولیدکنندگان نانوکاتالیست در جهان ظاهر شود.