نظر گلخانه‌داری در استان فارس بعد از سه ماه استفاده از فناوری‌نانو حباب

نظر گلخانه‌داری در استان فارس بعد از سه ماه استفاده از فناوری‌ نانوحباب

یکی از گلخانه‌داران استان فارس تنها پس از سه ماه استفاده از فناوری نانوحباب، تغییرات قابل توجهی در کیفیت محصول فلفل دلمه‌ای را گزارش کرده است.

آقای محمدرضا گواهی گلخانه‌دار استان فارس در خصوص اثرات استفاده از سامانه نانوحباب شرکت نانوفناوری سراج می‌گوید: «این اولین بار است که از فناوری نانوحباب استفاده می‌کنیم. در همین مدت کوتاه تغییرات قابل ملاحظه‌ای در محصول دیده می‌شود. ما در کشت اول که در گلخانه انجام دادیم و برداشت محصول داشتیم از فناوری نانوحباب استفاده نکرده بودیم اما در این کشت دوم از نانوحباب استفاده کردیم. از روزی که نشاء فلفل دلمه‌ای را وارد گلخانه کردیم، دستگاه نانوحباب‌ساز را فعال کردیم و در طول سه ماه گذشته، اکسیژن‌دهی آب با فناوری نانوحباب انجام می‌شود. نتایج عینی محصول این کشت با کشت قبلی و کشت‌های سال قبل، حاکی از افزایش ابعاد محصول است. از نظر سفتی نیز فلفل‌ها کیفیت بهتری پیدا کرده‌اند. ریشه گیاه نیز تغییرات بسیار خوبی نسبت به کشت‌های قبلی داشته است.