به‌کارگیری فناوری نانوحباب در تصفیه آب و رفع طعم و بوی نامطبوع

نانوحباب در تعریف به حباب‌های گازی درون سیال با ابعاد ۱ تا ۲۰۰ نانومتر اطلاق می‌شود. ابعاد نانوی این حباب‌ها باعث می‌شود که ویژگی‌های منحصربه‌فردی پیدا کنند. به‌طور خلاصه مهم‌ترین خواص ایجاد شده با تبدیل ابعاد حباب گازی به کمتر از ۲۰۰ نانومتر، شامل پایداری بالا، سطح تماس بسیار بالا، قابلیت حمل اکسیژن بیشتر و افزایش قابل‌توجه قابلیت انحلال است که قابلیت استفاده آن را در صنایع مختلف به وجود می‌آورد. با توسعه فناوری نانوحباب در زمینه‌های مختلف و صنعتی‌سازی آن، این فناوری به بخش‌های مختلف صنعت وارد شده و اثرات آن را می‌توان در زندگی روزمره مشاهده کرد. از آب آشامیدنی که با کمک نانوحباب تصفیه شده، تا محصولات کشاورزی گلخانه‌ای و یا ماهی‌های پرورش یافته به کمک فناوری نانوحباب، این فناوری توانسته است به عنوان یک از مصادیق «تولید ثروت و ایجاد رفاه با کمک فناوری‌ نانو» جای خود را در زندگی روزمره باز کند.