برپایی جلسات صنعتی ارتقای کیفیت و ماندگاری بسته‌بندی خرما و فرآورده‌های خرمایی

نشست «ارتقای کیفیت و ماندگاری بسته‌بندی خرما و فرآورده‌های خرمایی» با حضور دکتر الهام امیر تیموری عامل توسعه خوشه خرما، مهندس خزائی رئیس انجمن سردخانه‌داران جنوب کرمان، مهندس حدیثه سیدی کارگزار ترویج صنعتی ستاد توسعه فناوری های نانو و میکرو استان کرمان و جمعی از مدیران واحدهای بسته‌بندی خرما برگزار شد.

این مجموعه از جلسات صنعتی با هدف هم‌افزایی میان فعالان زنجیره ارزش خرما برگزار گردید و حاضران به بررسی مهم‌ترین چالش‌های موجود در حوزه بسته‌بندی، استانداردسازی، نگهداشت و افزایش ماندگاری محصولات پرداختند. در ادامه، آخرین ظرفیت‌ها و فناوری‌های نوین مبتنی بر نانو در زمینه افزایش عمر انبارداری و بهبود ویژگی‌های فیزیکی و بهداشتی بسته‌بندی معرفی و تشریح شد.

عامل توسعه خوشه خرما در این جلسه با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت در تمامی مراحل تولید تا عرضه اظهار داشت:«برای دستیابی به بازارهای هدف صادراتی، بهبود فناوری‌های بسته‌بندی، انطباق با استانداردهای به‌روز و کاهش ضایعات محصول، گامی اساسی و اجتناب‌ناپذیر است.»

در ادامه، کارگزار ترویج صنعتی ستاد نانو استان کرمان نیز با ارائه توضیحاتی درباره کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، از جمله فناوری نانوحباب و کودهای آهسته رهش و بسته بندی های زیست تخریب پذیر و با ماندگاری بالا برای محصول، راهکارهایی عملی برای افزایش ماندگاری خرما، جلوگیری از افت کیفیت و بهبود شرایط نگه‌داری مطرح کرد. مهندس حدیثه سیدی همچنین اعلام داشت آمادگی همکاری و برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای واحدهای بسته‌بندی در استان فراهم است.

این نشست گامی مؤثر در راستای ارتقای کیفی صنعت بسته‌بندی خرما و توسعه صادرات این محصول ارزشمند ارزیابی می‌شود.