روشهای مختلفی برای نگهداری مواد غذایی و محصولات کشاورزی وجود دارد که در این بین، استفاده از پوششهای ضدباکتری یا بهکارگیری مواد پلیمری حاوی نانوذرات برای مقابله با باکتریها موردتوجه قرار گرفته است. بیشک، موضوع بستهبندی و ظروف مناسب نگهداری این مواد، در ماندگاری و عدم تغییر در کیفیت غذا نقش بسزایی دارد. حفظ سلامت مواد غذایی و جلوگیری از رشد باکتریها و قارچها در داخل ظروف پلیپروپیلنی نگهدارنده مواد غذایی، از نکات مهم در طراحی و ساخت این ظروف است. استفاده از گرانولهای ضدباکتری حاوی نانوذرات به منظور ساخت ظروف پلیپروپیلنی نگهدارنده مواد غذایی، باعث کاهش میزان باکتری موجود در ظروف شده و به پاکیزگی غذا و سلامت افراد کمک میکند.