بهعنوان بخش داخلی یک کفش، کفی کفش در تماس مستقیم با پای انسان است. در طراحی کفی کفش عوامل مختلفی همچون اندازه، حالت انحنای کف پا، قابلیت جذب ضربه، قابلیت کنترل رطوبت و مقابله با بو و باکتری در نظر گرفته میشود. تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده، موجب رشد باکتریها و قارچها در میان انگشتان و بیماریهای عفونی میشود. امروزه با توجه به اهمیت سلامت پاها، روشهای مختلفی همچون استفاده از نانوذرات در ساخت کفی کفش، موردتوجه قرار گرفته است. اینگونه کفیها واکنش آلرژیک ایجاد نکرده و ضرری برای بدن انسان ندارند. نانوذرات در اثر واکنش با غشای خارجی باکتری، موجب تغییرات ساختاری داخل باکتری و در نهایت نابودی آن میشود.
کفی کفش ضدباکتری
دسته: صنایع سلامت
برچسب: سایر محصولات مراقبتی
اطلاعات بیشتر
تولیدکننده | |
---|---|
استان محل تولید | |
شهر محل تولید |