شستن بشقابهای چینی پس از صرف غذا کاری ملالآور است. ظروف چینی چرب، بسیار لیز و شکننده هستند و لکههای چربی در برخی از موارد پس از شستوشو همچنان باقی میمانند. این دسته از ظروف چینی به کمک نانوذرات از سطحی آبگریز برخوردار گشتهاند. با وجود خاصیت آبگریزی، مایعات باقیمانده بروی این ظروف، بهصورت قطرهایشکل درآمده و از پخششدن آنها، بر روی سطح جلوگیری میشود. با کمک فناورینانوی بهکاررفته در این ظروف، شستوشوی ظروف بسیار آسانتر و کاملتر میگردد.
ظروف مختلف بهدلیل تماس با دست آلوده و یا باقیماندن غذا بر روی سطوح آنها مکان مناسبی برای رشد باکتریها و قارچها هستند. از آنجایی که نانوذرات ضدباکتری در این محصول از رشد اینگونه میکروارگانیسمها جلوگیری میکنند، استفاده از این مواد در ساخت این ظروف راهحل مفیدی برای حل این مشکل است.
توضیحات
اطلاعات بیشتر
تولیدکننده | |
---|---|
استان محل تولید | |
شهر محل تولید |