کاربرد نانومواد سلولز در فیلم‌های بسته‌بندی خوراکی

نانومواد سلولز به عنوان موادی نوین و با ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد، قابلیت بهبود خواص فیلم‌های خوراکی مورد استفاده برای بسته‌بندی‌های مواد غذایی را دارند. این نانومواد مشتق شده از طبیعت دارای مزیت‌های بسیاری از قبیل قطر ریز، نسبت منظر بزرگ، زیست‌سازگاری، استحکام و مدول بالا و سایر خصوصیات فیزیکی مطلوب می‌باشند. علاوه بر این، نانوذرات سلولز دارای نرخ‌های زیست‌تخریب‌پذیری بالایی بوده و نسبت به دیگر نانوپرکننده‌ها ارزان‌تر می‌باشند. بنابراین استفاده از آن‌ها از نظر فنی و اقتصادی داری توجیه است. سرمایه‌گذاری بر تولید این نانومواد در دنیا رو به افزایش است و در ایران نیز شرکت‌هایی به فعالیت در این زمینه پرداخته‌اند. بنابراین به زودی شاهد ورود گسترده این مواد نوین به بازار عرضه خواهیم بود.