گزارش گزارش صنعتی ظروف آشپزخانه با پوشش‌ نانوییصنعتی ظروف آشپزخانه با پوشش‌ نانویی

گزارش صنعتی ظروف آشپزخانه با پوشش‌ نانویی

سطح نچسب به سطحی می‌گویند که به گونه‌ای مهندسی شده است که از چسبیدن سایر مواد به آن جلوگیری شود. یک کاربرد رایج این سطوح در ظروف آشپزخانه است. از پوشش‌های سرامیکی نانو به عنوان نسل آینده ظروف نچسب نام برده می‌شود.

ظروف نچسب با پوشش سرامیکی نانو برای نخستین‌بار در سال ۲۰۰۷ وارد بازار آمریکا شدند و هنوز جای پیشرفت زیادی دارند. این دسته‌ از ظروف، با داشتن تمامی مزایای ظروف نچسب، به گفته سازندگان آن هیچ‌گونه آسیبی به انسان وارد نمی‌کنند و تهیه آنان نیز به روش‌های دوست‌دار محیط‌زیست است. به ادعای سازندگان این محصولات، آن‌ها می‌توانند تا دمای ۴۵۰ درجه سانتی‌گراد را تحمل کنند و هیچ گونه گاز سمی از خود آزاد نمی کنند؛ هم چنین روش تولید آن‌ها روش سل-ژل معرفی شده است.

برای آشنایی بیشتر با این ظروف، گزارش صنعتی ظروف آشپزخانه با پوشش‌ نانویی را مطالعه کنید.